"Ampumarata on täydellinen, maailmancup tasoa!"
Ondrej Rybar, Tsekin päävalmentaja

Ampumahiihto

Ukonniemen stadion on lunastanut paikkansa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti varteenotettavana ampumahiihdon harjoitus- ja kilpailu keskuksena.

Lajin omaiseen harjoitteluun kesällä ja talvella käytössä on huippuluokan fasiliteetit, jotka edustavat alan huippua. Selftiming, ammunta suoritusten analytiikka ovat palveluita joita tarjotaan Imatralla.

Ukonniemestä löytyy monipuoliseen harjoitteluun kuntosalit, palloiluhallit ja pari mainiota kylpylää palveluineen. Loistava sijainti keskellä urheilevaa Suomea ja  Eurooppaa.

Alueen majoitus kapasiteetti on huikea! Joka makuun löytyy riittävä majoitus kivenheiton päässä stadionista. 

Uusi kansainväliset vaatimukset täyttävä ampumahiihtostadion on avattu Imatralle.

Rullahiihtorata, ensilumenlatu ja kattava latuverkosto takaavat erinomaiset olosuhteet kaikkina vuodenaikoina.

Alueella on lisäksi monipuoliset liikuntamahdollisuudet  ja infrastruktuuri suurkisojen järjestämiselle. Muun muassa kaksi isoa kylpylähotellia ja muut palvelut löytyvät ääreltä.

Kaikki tämä hyvin kulkuyhteyksien varrella, alle kolme tuntia Helsingistä ja alle tunti Viipurista.

 

Ampumahiihtostadion ja ladut
Ampumarata
Speksit Kurvisen taulusysteemeistä, eco aimsit, yms
Rullahiihtorata
pituus, profiili, videolinkki
<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/2iGfQWTWufE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Ensilumenlatu
avataan 20.10, pituus 5km, videolinkki, ensilumenlatu.fi
Voitelukopit
12kpl, vuokrattavissa
Stadionin varastotilat ja muut palvelut
Varastotilaa mahdollista saada leiriryhmien käyttöön. WC/pukuhuone/asiakaspalvelu
Muut harjoituspaikat
Ukonniemen muut harjoituspaikat tukevat treenaamista plälälpl..
Aviasport
Tennis
Jäähalli...
Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento
Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee Ukonniemi Stadionin välittömässä läheisyydessä ja ladulle tai rullaradalle on käytönnössä pääsy lähes suoraan hotellin ovelta. on Hotelli on erikoistunut urheiluryhmiin, Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.
Saimaa Life
Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan Ukonniemi Stadionin vieressä ja ja ladulle tai rullaradalle on käytönnössä pääsy lähes suoraan hotellin ovelta.
Imatran Kylpylä
Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km Ukonniemi Stadionilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja ja fysioterapia- ja hierontapalvelut. Myös Imatran Kylpylältä pääset suoraan liikkeelle suksilla tai rullilla. Ensilumenlatu ulottuu Imatran Kylpylälle saakka.
Lisäpalvelut
Suksihuolto/välinevuokraus
Saimaa Sport
Kuljetus
Pyykinpesu
Valmennuspalvelut
Kysytään IU/Kari?
Vapaa-ajan aktiviteetit