"Imatralla on loistavat olosuhteet jalkapalloiluun!"
Bodo Menze, Fc Schalke 04 e.V., Head of International Relations

Jalkapallo

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet jalkapalloiluun. Käytössäsi on kävelymatkan päässä toisistaan kansainvälisen tason sisähalli Aviasport Areena, Karhumäen tekonurmikenttä, yleisurheilustadionin luonnonurmi, sekä toinen luonnonnurmikenttä. Alueella voi järjestää tunauksia, leirejä tai muita jalkapallotapahtumia.

 

Harjoituspaikat
Aviasport Areena
Etelä-karjalan suurin sisähalli tarjoaa täydelliset puitteet harjoitteluun:
5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä

Täysmittainen jalkapallokenttä tekonurmella (104 x 67m, Polytan Liga Turf RS+, alla 25 mm joustokerros ja päällä hiekka sekä vihreä luonnonkumirouhe BIONPRO)

Aviasport Areenalta löytyy pukuhuoneiden lisäksi kokous- ja saunatilat
Karhumäen tekonurmi
Täysmittainen tekonurmikenttä on harjoituskäytössä lumettomana aikana
Karhumäen urheilukenttä
Täysmittainen luonnonnurmikenttä 2018 uudistetulla yleisurheilustadionilla
Karhumäen nurmikenttä
2018 uudistettu luonnonnurmikenttä yleisurheilustadionin vieressä.
Muut harjoituspaikat alueella
Kuntosali Imatran jäähallilla
Tennishalli
Kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä)
Sisäpalloiluhalli Imatran Kylpylällä
Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento
Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee aivan Ukonniemen alueen sydämmessä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.
Saimaa Life loma-asunnot
Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan Aviasport Areenan vieressä.
Imatran Kylpylä
Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km suorituspaikoilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja ja fysioterapia- ja hierontapalvelut.
Holiday Club Saimaa
Holday Club Saimaa sijaitsee vain 5min ajomatkan päässä Ukonniemi Stadionilta, aivan Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaalta harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.
Jäähallin ravintola
Jäähallin ravintola palvelee kaikkia jäähallin käyttäjiä omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin.
Lisäpalvelut
Kaikki treenileirin, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy
Aikasyke toteuttaa joukkueille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.

Bussikuljetukset
Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.
Pyykinpesu
Pyykkipalvelu on mahdollista järjestää Imatran jäähallille tai majoituspaikkaan.
Vapaa-ajan aktiviteetit
Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team-building ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä 2 keilahallia vapaa-ajan viettoa varten. Kysy lisää!
Ota yhteyttä
Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta? Ota yhteyttä!
myynti@imatrabasecamp.fi
+358 20 617 7008