Ukonniemi Stadion toimi Itä-Länsi 2017 areenana

Pesäpallo

Ukonniemen alue tarjoaa Suomen parhaat olosuhteet ympärivuotiseen pesäpallon harjoitteluun. 2015 rakennettu Ukonniemi Stadion, sisähalli Aviasport Areena sekä Ukonniemen alueen muut kävelymatkan päästä löytyvät harjoituspaikat takaavat mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Ukonniemen alueen kattava majoitustarjonta kylpylöineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen täydentää kokonaisuuden.  Alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille. 

Harjoituspaikat
Ukonniemen alueelta löytyy monipuoliset harjoitusolosuhteet, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan
Ukonniemi Stadion
Hiekkatekonurmipintainen 2015 valmistunut stadion tarjoaa pääsarjatason puitteet harjoittelulle

Aviasport Areena
Etelä-karjalan suurin sisähalli 23m korkeudella mahdollistaa täydelliset puitteet pesäpallon harjoitteluun myös talvikaudella:

Iso tekonurmikenttä (104 x 67m, Polytan Liga Turf RS+, alla 25 mm joustokerros ja päällä hiekka sekä vihreä luonnonkumirouhe BIONPRO)

5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä

Aviasport Areenalta löytyy pukuhuoneiden lisäksi kokous- ja saunatilat
Muut harjoituspaikat alueella
Kuntosali Imatran jäähallilla
Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä
Tennishalli
Kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä)
Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueen kattavasta majoitustarjonnasta löytyy vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, lähimmät aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento
Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee aivan Ukonniemen alueen sydämmessä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.
Saimaa Life
Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat aivan Ukonniemi Stadionin kupeessa.
Imatran Kylpylä
Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km Ukonniemi Stadionilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja ja fysioterapia- ja hierontapalvelut.
Holiday Club Saimaa
Holday Club Saimaa sijaitsee vain 5min ajomatkan päässä Ukonniemi Stadionilta, aivan Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan jääareenan lisäksi harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.
Jäähallin ravintola
Jäähallin ravintola palvelee kaikkia jäähallin käyttäjiä omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin.
Lisäpalvelut
Kaikki treenileirin, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy
Aikasyke toteuttaa joukkueille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.
Bussikuljetukset
Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.
Pyykinpesu
Pyykkipalvelu on mahdollista järjestää Imatran jäähallille tai majoituspaikkaan.
Vapaa-ajan aktiviteetit
Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team-building ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf-, golf- ja tenniskentät sekä 2 keilahallia vapaa-ajan viettoa varten.
Ota yhteyttä
Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta? Ota yhteyttä!
myynti@imatrabasecamp.fi
+358 20 617 7008