2 kenttää
Käytössä säällä kuin säällä

Tennis

Imatran Tennishalli tarjoaa mahdollisuuden tennisharjoitteluun ympäri vuoden. Ukonniemen alueen muut kävelymatkan päästä löytyvät harjoituspaikat takaavat mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Ukonniemen alueen kattava majoitustarjonta kylpylöineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen täydentää kokonaisuuden.  Alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille.

Harjoituspaikat
Ukonniemen alueelta löytyy monipuoliset harjoitusolosuhteet, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan
Imatran Tennishalli
Moderni 2 kenttäinen halli, kentän pinnoitteena Bolltex Elite Comfort 9 mm. Väriltään tenniskentän rajojen sisäpuoli on sininen ja muu kenttäalue vihreä.
Aviasport Areena
Etelä-karjalan suurin sisähalli tarjoaa loistavat puitteet oheisharjoitteluuharjoitteluun säällä kuin säällä

Iso tekonurmikenttä (104 x 67m, Polytan Liga Turf RS+, alla 25 mm joustokerros ja päällä hiekka sekä vihreä luonnonkumirouhe BIONPRO)

5-ratainen juoksusuora ja yleisurheilualue Polytan M (IAAF CLASS 1) päällysteellä

Aviasport Areenalta löytyy pukuhuoneiden lisäksi kokous- ja saunatilat
Muut harjoituspaikat alueella
Kuntosali Imatran jäähallilla
Yleisurheilustadion ja tekonurmikenttä
Imatran Kylpylällä kuntosali, kuntosali, peilisali, sisäpalloiluhalli, spinningsali
Kattava ja mäkinen ulkoireitistö juoksuharjoitteluun (mm. asfaltoitu rullahiihtorata kisaprofiililla ja pitkät ulkoportaat Imatran Kylpylällä)
Majoitus ja ruokailut
Ukonniemen alueelta löytyy monipuolinen majoitustarjonta erilaisiin tarpeisiin, lähimmät vaihtoehdot aivan suorituspaikkojen äärellä. Alueen noin 4000 petipaikkaa varmistavat monipuolisen tarjonnon ympäri vuoden.
Hotelli Rento
Pohjois-Euroopan suurin hirsirakennus Hotelli Rento tarjoaa mukavia vaihtoehtoja majoittumiseen 29:ssa huoneessa. Hotelli sijaitsee aivan Tennishallin lähellä ja on erikoistunut urheiluryhmiin. Muun muassa aterioiden sisällöt ja aikataulut ovat räätälöitävissä ryhmän toiveiden mukaan.
Saimaa Life-loma-asunnot
Saimaa Lifen ekologisista materiaaleista rakennetuissa kuudessa kaksikerroksisessa mökissä on 25 erikokoista asuntoa. Asunnoissa on myös keittiö, terassi tai tilava parveke sekä sähkösauna. Saimaa Lifen loma-asunnot sijaitsevat Tennishallin lähellä.
Imatran Kylpylä
Majoitu mukavasti kylpyläolosuhteissa upealla paikalla Saimaan rannalla, vain 1,5km Tennishallilta. Imatran Kylpylä tarjoaa monipuolisia majoitusvaihtoehtoja edullisista Sport-huoneista tasokkaisiin lomahuoneistoihin. Kylpylältä löytyy harjoittelun tueksi allasosaston lisäksi kuntosali, palloiluhalli, liikuntasaleja ja fysioterapia- ja hierontapalvelut.
Holiday Club Saimaa
Holday Club Saimaa sijaitsee vain 5min ajomatkan päässä Imatran Tennishallilta, Saimaan rannalla. Majoitu kylpylähotellissa tai loma-asunnoissa ja nauti samalla alueen laajoista vapaa-ajan palveluista. Holiday Club Saimaan oman tenniskentän lisäksi harjoittelua tukemaan löytyy kuntosali ja muita liikuntatiloja.
Jäähallin ravintola
Imatran jäähalli sijaitsee Tennishallin vieressä ja sen ravintola palvelee kaikkia jäähallin käyttäjiä omien aukioloaikojensa puitteissa. Ravintolasta on mahdollista tilata joukkueruokailut leireille, turnauksiin ja otteluihin.
Lisäpalvelut
Kaikki treenileirin, turnausten ja tapahtumien tukipalvelut järjestyvät myös kauttamme.
Testauspalvelut - Aikasyke oy
Aikasyke toteuttaa urheilijoille harjoitusten harjoituskuormituksen mittaamisen, suoritettavien fyysisten testien suorittamisen sekä kokonaiskuormituksen ja palautumisen mittaamisen ja seurannan. Testit ja mittaukset toteutetaan asiakkaan haluamalla suorituspaikalla, sisällä tai ulkona.
Bussikuljetukset
Järjestämme tarvittaessa meno-paluu kuljetukset, sekä mahdolliset kuljetukset paikanpäällä.
Vapaa-ajan aktiviteetit
Ukonniemen alue tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Joukkuehengen kohotukseen sopii mm. risteily sauna-lautalla, vierailu köysiseikkailupuistoon tai räätälöity team-building ohjelma. Alueelta löytyy myös frisbeegolf- ja golfkenttä sekä 2 keilahallia vapaa-ajan viettoa varten. Kysy lisää!
Valmennuspalvelut?
imatran tennis ry?
Ota yhteyttä
Kaipaatko lisätietoa tai tarjouksen ryhmällesi räätälöidystä kokonaisuudesta? Ota yhteyttä!
myynti@imatrabasecamp.fi
+358 20 617 7008