Imatralta löytyy Suomen uusin kaupunginteatteri, kulttuuritalo, jonka sisällä on kirjasto, museo ja konserttisali, Amfiteatteri Vuoksen varrella, kuplahalli tekonurmella ja lukuisia muita erinomaisia tapahtumapaikkoja. Katso alta mitä meillä on tarjolla ja tule tekemään oma tapahtumasi Imatralle!

Aviasport Areena

Marraskuussa 2012 Imatralle valmistunut Aviasport Areena on Kaakkois-Suomen suurin sisäharjoitteluhalli. Halli tarjoaa monikäyttöiset tilat erityisesti kesälajien talviharjoitteluun sekä kilpailemiseen sisältäen täysimittaisen jalkapallokentän, naisten ja miesten pesäpallokentät ja yleisurheilun suorituspaikkoja sekä ympärikiertävän radan.
 

Inkerinaukio

Inkerinaukio on Imatrankosken kupeessa sijaitseva tori ja tapahtuma-alue. Alueen välittömässä läheisyydessä on keskustan palvelut ravintoloineen ja hotelleineen. Aukiolla on järjestetty kaikenlaisia tapahtumia aina suurkonserteista legendaarisiin makkarafestivaaleihin.

Kaleva-sali

100-paikkainen arvokas Kaleva-sali soveltuu muun muassa kokouksille, luennoille, akustiselle musiikille tai vaikkapa cocktail-tilaisuuksiin.

Kaleva-sali sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).

 

 

 

Karelia-sali

Karelia-sali tarjoaa konsertti- ja tapahtumatuotantoon sekä kokous- ja koulutusvieraille arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava sali sopii erinomaisesti konserteille, kokouksille ja kongresseille.

Karelia-sali sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).

Koskenpartaan kävelykatu

Koskenpartaan kävelykatu on Imatran ydin, jossa on katettu esiintymislava. Lavan ympärillä sijaitsee paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, joiden kesäterassit houkuttelevat ihmisiä pysähtymään.

 

Kruununpuiston kesäteatteri

Kruununpuiston kesäteatteri sijaitsee Imatralla luonnonkauniilla paikalla Kruununpuistossa, Vuoksen varressa aivan Valtionhotellin vieressä. Kesäteatterissa on 550-paikkainen numeroimaton katettu katsomo. Kesäteatterilla toimii kahvila jonka palveluista vastaa Fazer Food Services.

 

Teatteri Imatra - Pikku Hiisi -näyttämö

Teatteri Imatra avasi syksyllä 2015 uuden 60-paikkaisen lastenteatterinäyttämön varsinaisen teatteritalon viereiseen rakennukseen Esterinkadulle. Lastenteatterin toteuttamiseen saadut varat ovat tulleet perintönä yksityishenkilöltä Imatran kaupungille. Pikku Hiisi -näyttämön paikat ovat numeroimattomia.

 

Teatteri Imatra - Suuri Näyttämö

Imatran uusi teatteritalo on valmistunut kaupungin keskustaan ja avajaisia vietettiin helmikuussa 2017. Uudessa teatteritalossa on 202-paikkainen katsomo oheistiloineen (sis. 4 pyörätuolipaikkaa). Teatterikahvilan toiminnasta vastaa Fazer Food Services.

Teatterikahvila

Uuden teatteritalon kahvilan asiakastila on erinomainen tila pienehköihin juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin. Teatterikahvilassa on istumapaikkoja yhteensä 98, joista pöytäpaikkoja on 28 ja baarijakkarapaikkoja 70. 

Teatterikahvilan toiminnasta vastaa Fazer Food Services.

Ukonniemi stadion

Ukonniemi stadion on vuonna 2015 Imatralle valmistunut monitoimistadion, jossa järjestetään kansainvälisen tason urheilukisoja. Modernit tilat ja lähialueen palvelut tekevät alueesta erinomaisen tapahtumapaikan kaikenlaisille suurtapahtumille.

Virran puisto

Vuoksen varrella ja Kulttuuritalo Virran kupeessa on Virran tapahtumapuisto. Alueella on järjestetty lukuisia suurtapahtumia, joissa ovat esiintyneet niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin tähdet. Alueen infraa ja palveluita on kehitetty vastaamaan nykypäivän tapahtumatuottajien tarpeita.

Vuoksi-auditorio

Ulkoauditorio Vuoksi tarjoaa upeat puitteet kesäiselle tapahtumalle. Ainutlaatuinen näkymä Vuokselle, Virta-kahvilan terassi ja 200-paikkainen katsomo mahdollistavat takaavat ikimuistoisen tapahtumaympäristön tilaisuudelle kuin tilaisuudelle.

Vuoksi-auditorio sijaitsee Kulttuuritalo Virrassa (Virastokatu 2).