Imatra mahdollistaa kansainvälisten turnausten, leiritysten, kisojen, valmennustapahtumien, seminaarien ja tapahtumien järjestämisen huippuolosuhteissa niin majoituksen kuin suorituspaikkojen osalta.

Valitse lajisi ja katso mitä voi tehdä Imatralla.

 

Ampumahiihto

Ukonniemen stadion on lunastanut paikkansa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti varteenotettavana ampumahiihdon harjoitus- ja kilpailu keskuksena.

Lajin omaiseen harjoitteluun kesällä ja talvella käytössä on huippuluokan fasiliteetit, jotka edustavat alan huippua. Selftiming, ammunta suoritusten analytiikka ovat palveluita joita tarjotaan Imatralla.

Ukonniemestä löytyy monipuoliseen harjoitteluun kuntosalit, palloiluhallit ja pari mainiota kylpylää palveluineen. Loistava sijainti keskellä urheilevaa Suomea ja  Eurooppaa.

Hiihto

Imatran latuverkkoon voit tutustua alla olevin liitteiden avulla.

Ensi lumen latu ja muut palvelut?

Jääkiekko

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet sekä Ukonniemen muut liikuntapaikat, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Holiday Club Saimaan jääareenan kaukalo täydentää alueen harjoituspaikkojen valikoimaa. Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille.

Jalkapallo

Imatran Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet jalkapalloiluun. Käytössäsi on kävelymatkan päässä toisistaan kansainvälisen tason sisähalli Aviasport Areena, Karhumäen tekonurmikenttä, yleisurheilustadionin luonnonurmi, sekä toinen luonnonnurmikenttä. Alueella voi järjestää tunauksia, leirejä tai muita jalkapallotapahtumia.

 

Muut sisäurheilulajit

Imatran urheilutalo ja uimahalli tarjoavat monipuoliset tilat sisäurheiluun. Urheilutalo sijaitsee upealla paikalla Vuoksen varrella Imatran keskustan lähettyvillä. Matkaa Ukonniemen urheilukeskukseen on vain kullinluikaus. 

 

Pesäpallo

Ukonniemen alue tarjoaa Suomen parhaat olosuhteet ympärivuotiseen pesäpallon harjoitteluun. 2015 rakennettu Ukonniemi Stadion, sisähalli Aviasport Areena sekä Ukonniemen alueen muut kävelymatkan päästä löytyvät harjoituspaikat takaavat mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Ukonniemen alueen kattava majoitustarjonta kylpylöineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen täydentää kokonaisuuden.  Alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille. 

Rullahiihto

Ukonniemen monitoimistadionin rullarata on yksi Suomen parhaista rulla-hiihtoon ja hiihtolajien kesä harjoitteluun suunnitelluista radoista. Vuonna 2015 valmistunut rata on moderni ja vastaa tämän päivän kilparatojen rataprofiileja.

Rata sopii niin tavoitteelliselle kilpaurheilijalle, aktiiviselle harrastajalle kuin rullaluistelijalle.

Alue on suljettu ja näin ollen turvallinen harjoittelu luonnon kauniilla Ukonniemen alueella on asioita joita pystytään Imatralla takaamaan.

Taitoluistelu

Imatran moderni kaksikaukaloinen jäähalli sijaitsee Ukonniemen alueella, josta löytyvät monipuoliset majoitusmahdollisuudet sekä Ukonniemen muut liikuntapaikat, kaikki kävelymatkan päässä toisistaan. Holiday Club Saimaan jääareenan kaukalo täydentää alueen harjoituspaikkojen valikoimaa. Ukonniemen alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille.

Tennis

Imatran Tennishalli tarjoaa mahdollisuuden tennisharjoitteluun ympäri vuoden. Ukonniemen alueen muut kävelymatkan päästä löytyvät harjoituspaikat takaavat mahdollisuuden keskittyä harjoitteluun ja pelaamiseen. Ukonniemen alueen kattava majoitustarjonta kylpylöineen ja vapaa-ajan aktiviteetteineen täydentää kokonaisuuden.  Alue tarjoaa loistavat puitteet treenileireille ja turnauksille.

Yleisurheilu

Imatra tarjoaa yleisurheilua varten modernit ja upeat puitteet niin urheilijoille kuin katsojillekin.

Karhumäen urheilukenttä

Täysmittainen yleisurheilukenttä. kaikki suorituspaikat ja välineistöt. Heittolajien harjoituspaikat viereisellä kentällä.

Pukuhuoneet 2kpl wc ja suihkutiloilla.